Andrea Marrazzo

SUNTEM SPECIALIZATI CONCEPEREA SI REALIZAREA MARILOR DECORURI, FARA A IMPUNE LIMITE FANTAZIEI.

CERE O OFERTA →

REALIZAM DECORURI PENTRU PARCURI DE DISTRACTIE SI PARCURI ACVATICE DECORURI PENTRU LOCALURI, SHOWROOM-URI, MAGAZINE, CENTRE COMERCIALE DECORURI PENTRU TEATRE, MUZEE DECORURI DIN PIETRE ARTIFICIALE DECORURI PENTRU EVENIMENTE SI CEREMONII
DECORURI PENTRU AMENAJARI EXPOZITIONALE
DECORURI PENTRU FANTANE SI JETURI DE APA
DECORURI CU MOZAIC
DECORURI PENTRU CENTRE DE BINEFACERE SI SPA—
DECORURI PENTRU PROIECTE REZIDENTIALE

PROPUNEM PEISAJE NATURALE DE MARIMI SEMNIFICATIVE , PENTRU PARCURI TEMATICE SI STRUCTURI PUBLICE

 Folosim diferite materiale ca polistirenul, nisipuri silicioase colorate, fibre de intrire pentru beton, pietre naturale, rasini si pulbere de cuart. Posibilitatile materialelor pentru realizarile finisajelor sunt multiple: efect neted, efect de roca, efect antichizat.

Punem mare pasiune si o indelungata experienta la dispozitia arhitectilor, designerilor sau clientilor privati. Proiectele noastre se pot integra in diferite contexte, interne sau externe.
Lucram in sinergie cu realitatea ca teatre, muzee, expozitii artistice si cream subiecte decorative ai ornamentale pentru petreceri si aniversari private. Realizam manual sculpturi si elemente stilizate pentru standuri de expozitii si evenimente mari.

E IMPORTANT PENTRU NOI, CA DECORURILE NOASTRE SA SE INTEGREZE CAT MAI BINE IN MEDIILE SI IN SPATIILE VERZI INCONJURATOARE. TRADITIA ARTIZANALA SI MAIESTRIA STAU LA BAZA CREATIILOR NOASTRE.

La professionalità di Andrea e del suo team è impeccabile. La sua pazienza, umiltà e disponibilità fanno apprezzare ancora di più le sue capacità.
Privato, RICCARDO G.
DICONO DI NOI
I NOSTRI CLIENTI
Andrea è indubbiamente una persona molto preparata e la sua azienda mette al servizio dei clienti la massima dedizione e professionalità.
VIU ARCHITETTI

Utilizam si tehnica mozaicului “spart” (in stilul Gaudi) pentru a obtine decoruri cu sarm si sculpturi de pret.


LIBERTATEA EXPRESIVA SI CALITATEA ARTIZANALA SUNT PUNTELE DE FORTE ALE DECORURILOR NOASTRE.

ANDREA MARRAZZO | PISCINE & SCENOGRAFIE   ———

———     ALEEA  MORENI,4  BUCARESTI (RO)|REFERENT Dumitru Cretan +40 (764) 375 191 office@qualitaxe.com| CUI ro37024688
WEB DESIGN STUDIO BABAI