Andrea Marrazzo

Realizam piscine si decoruri unice pentru clienti privati si birouri de arhitectura. Calitatea si traditia artizanala se unesc in designul din momentul actual si al tehnologiei celei mai avansate.

Andrea Marrazzo este prezent pe piata cu realizarile sale din anul 2003.Compania noastra ia nastere din pasiunea lui Andrea Marazzo pentru designul si decorul arhitectural: Gustul estetic si dragostea pentru ambient si artizanal, sunt esenta ce dau viata tuturor proiectelor noastre.Cream decoruri pentru utilizari diferite si piscine ce se contopesc cu natura si peisajul. Cautam efecte decorative respectand contextul ambiental si arhitectural.
Inspiratia catre natura ne ghideaza pentru a oferi clientelei locuri emotionale, din sensul profund al libertatii si fascinatiei.

Cream decoruri pentru utilizari diferite si piscine ce se contopesc cu natura si peisajul. Cautam efecte decorative respectand contextul ambiental si arhitectural.
Inspiratia catre natura ne ghideaza pentru a oferi clientelei locuri emotionale, din sensul profund al libertatii si fascinatiei.

Exigentele clientului si stilul lui de viata sunt fundamentale pentru a dezvolta cel mai bine proiectele personalizate. Lucram la fata locului, creand scenarii cusute pe masura, realizand pisine si decoruri speciale si unice.
Ne ocupam de toate fazele proiectului.
Oferim servicii de proiectare, recalificare, administrare si restaurare.
Executam proiecte la cheie.
Operam cu solutii inovative si tehnologice, folosind masinarii avansate si pe control numeric.
Punctul de forta al lui Andrea Marrazzo este calitatea artizanala in detrimentul muncii, ce stie sa valorifice finisajele, aspectele materialului si designul diferitelor realizari.

Piscinele noastre pot fi infrumusetate cu fantani sau cascade. Intre decoruri cu piatra naturala sau imitatie de piatra, cu linii clasice sau contemporane. Pentru noi jocurile si miscarile apei sunt un spectacol de ascultat si observat.
Formele, materialele si iluminarea permit exaltarea perceptiei sensurilor, in relax total.


Proiectem multe din executiile noastre in si ergie cu profesionisti si excelente din diferite sectoare: decoratori, arhitecti, peisagisti, designeri. Impreuna incercam sa dam forma emotiilor si viselor clientilor nostri.


Punem pasiune, calitate executiva, stil si fantezie.

ANDREA MARRAZZO | PISCINE & DECO   ———

———     ALEEA  MORENI,4  BUCARESTI (RO)|REFERENT Dumitru Cretan +40 (764) 375 191 office@qualitaxe.com| CUI ro37024688
WEB DESIGN STUDIO BABAI